Uporaba piškotkov (Cookies)

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Piškotki, ki so uporabljeni na tej strani:

Na spletni www.vsezasport.si strani uporabljamo naslednje piškotke:

- Piškotki namenjeni boljšemu delovanju spletne strani
- Piškotki za prijavo uporabnikov
  (Pri vaši prijavi z vašim uporabniškim imenom in geslom se ustvari piškotek z daljšim časom zapadlosti, zaradi tega vam vaših vstopnih podatkov ni potrebno ponovno vpisovati pri vsakem obisku)
- Piškotek, namenjen analitiki (Google Analytics) za merjenje obiskanosti spletnih strani, ki so na voljo izključno lastniku spletne strani.
- Piškotki, ki jih ustvarijo ostale spletne strani preko vtičnikov na naši spletni strani (Facebook vtičnik, Twitter...)


Onemogočenje piškotkov

Uporabniki se lahko samostojno odločite, ali želite omogočiti uporabo piškotkov. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Informacije o nastavitvah za piškotke (za različne spletne brskalnike) so na voljo na spodnjih povezavah:

- Firefox
- Internet Explorer 9.0
- Internet Explorer 7.0 in 8.0
- Chrome
- Opera
- Safari
 

Opozorilo:
Nekatere funkcije spletne strani ne bodo delovale pravilno v primeru da izklopite (onemogočite) uporabo piškotkov v vašem brksalniku!

Nalaganje...