Steiner daljnogledi Commander XP 7x50


KODA: 7450

1,090.00 

Na zalogi Rok dostave naročila?

Opis izdelka

Ta daljnogled je rezultat naše dela, ki ga opravljamo s strastjo – to pa je vidno v naših produktih. Steiner daljnoglede odlikuje najboljša možna tehnologija – narejeni so za specialno uporabo in oblikovani z mislijo na vas – naše stranke. Vse od predstavitve prvega Commander modela, pred 25 leti, pa do danes je vsaka generacija Commander modelov izjemna in mnogo naprednejša od ostalih konkurentov. To seveda velja tudi za novi Commander XP. Gre za vrhunski daljnogled, ki postavlja nove standarde na tržišču.

Optika in tehnologija prihodnosti
Odkrijte optiko in tehnologijo prihodnosti. Novo dimenzijo daljnogledom dajejo inovacije kot so Nano zaščita, ClicLoc sistem zaščita očesnega pokrivala in ekstra trdno NBR-Longlife gumijasto ohišje ter vodo tesnost do 10 metrov pod vodo. Za vse, ki jim je pomorstvo hobi, za tiste, ki se z njim ukvarjajo profesionalno in za lastnike motornih čolnov, ki cenijo trden daljnogled in ne potrebujejo kompasa. Ima vse lastnosti daljnogleda Commander XP s kompasom.

Mednarodno sodelovanje
S tem daljnogledom Steiner ne le postavi nove standarde na področju profesionalnih navtičnih daljnogledov, ampak tudi omogoča najboljšo kvaliteto optike, ki je bila še izboljšana v sodelovanju z skupino najboljših profesionalnih atletov, z upoštevanjem dragocenih mnenj strokovnjakov in rezultatov intenzivnih raziskav ter s pomočjo rezultatov testiranj s strani naših uporabnikov. Vse to je omogočilo, da je Steiner oblikoval navtični daljnogled, ki še bolj zadovoljuje potrebe kapitanov jadrnic (skipperjev). Je bolj trpežen kot kateri koli daljnogled doslej in vam zagotavlja doživljensko izjemno delovanje.

Ostali izdelki v kategoriji:

Prodajni hiti

 

Kajak Sevylor Yukon

699.00    628.00 
   

Impregnirano bombažno platno 300, 310 in 340 gr/m²

21.00 
   

Voziček ECKLA Beach Rolly

131.00    124.00 
 
 

Kajak GUMOTEX Seawave - Morski

1,059.00    999.00 
   
Jalovec

Planika JALOVEC MEN Air Tex

156.99    133.00 
   

Srenači AXION 86

64.00 
 

Komperdell palice

Planika pohodni čevlji

Fizan Palice

Deuter nahrbtniki

 

Nalaganje...