Steiner daljnogled SkyHawk Pro 8x42


KODA: 8022

490.00 

Na zalogi Rok dostave naročila?

Opis izdelka

Mogočen in vsestranski. Daljnogled SkyHawk Pro 8x42 je odličen v vseh situacijah. 42 mm zaslonska odprtina in High-Contrast optika sta razlog da ta daljnogled omogoča čudovito in čisto sliko od zore do mraka. Prilagojena površina za držanje daljnogleda in ne drseče ohišje pa zagotavljajo mirno opazovanje in dober oprijem roke z daljnogledom.

Steinerjev Fast-Close sistem fokusa
Zaradi 8x povečave je ta daljnogled izjemno uporaben v različnih situacijah. Problem tresoče roke se pri tem daljnogledu praktično ne pozna. Steinerjev Fast-Close sistem fokusa z različnimi nastavitvami omogoča izjemno in detaljno opazovanje tudi kadar gledate predmet, ki je oddaljen samo 2 metra!


Je izjemno lahek saj tehta le 725g zaradi česar vam ne bo v napoto na še tako dolgih pohodih v naravi. 42 mm zaslonska odprtina omogoča izjemno svetlobnost tudi v oblačnem vremenu in poltemi. Uporaba posebnega premaza in High-Contrast optika močno pripomoreta pri omogočanju izjemne vizualne izkušnje, ki vam jo nudi daljnogled SkyHawk Pro 8x42. Slike so svetle in polne kontrastov ne glede nato kako oddaljen je opazovani predmet. Poleg tega pa vam Fast-Close sistem fokusa omogoča, da predmete vidite tako kot da bi bili oddaljeni samo 2 metra!

Varujemo naravo in ščitimo našo prihodnost
Steinerjvo sodelovanje z organizacijo Svetovni sklad za naravo (WWF), sodelovanje pri Unescovem projektu Varovanja bibavičnega pasu morja na Severu Nemčije in številnih drugih svetovnih naravovarstvenih projektih je obrodilo sadove in sicer v ekskluzivni uporabi eko stekla za leče in prizmo in hipoalergenske brezkloridne gume. Pri prečiščevanju stekla se ne uporablja arzena, antimona in drugih škodljivih kovin.

Ostali izdelki v kategoriji:

Prodajni hiti

 

Kajak Sevylor Yukon

699.00    628.00 
   

Impregnirano bombažno platno 300, 310 in 340 gr/m²

21.00 
   

Voziček ECKLA Beach Rolly

131.00    124.00 
 
 

Kajak GUMOTEX Seawave - Morski

1,059.00    999.00 
   
Jalovec

Planika JALOVEC MEN Air Tex

156.99    133.00 
   

Srenači AXION 86

64.00 
 

Komperdell palice

Planika pohodni čevlji

Fizan Palice

Deuter nahrbtniki

 

Nalaganje...