Steiner daljnogled SkyHawk Pro 8x32


KODA: 8021

390.00 

Na zalogi Rok dostave naročila?

Opis izdelka

S samo 570 grami spada ta daljnogled v kategorijo izjemno lahkih in profesionalih daljnogledov namenjenih za opazovanje lepot narave in ptic. Lahko ga imenujemo tudi mali brat daljnogleda SkyHawk Pro 8x42 in kot tak ima vse karakteristike, ki so izrednega pomena pri opazovanju narave in ptic. Kompakten design, izjemna High-Contrast optika in inovativni premaz omogočajo bogate kontraste in intenzivne barve v vseh situacijah.

8x povečava in izjemna širina vidnega polja – kar 130 metrov – vam res omogočajo odlično opazovanje. Fast-Close fokus sistem z XXL fokusnim koleščkom vam omogoča hitro in natančno nastavljanje fokusa – tudi takrat ko se razdalja med vami in opazovanim predmetom hitro spreminja.

Izjemno enostavna uporaba
Fast-Close fokus sistem vam omogoča hitro nastavljanje fokusa. XXL fokusni kolešček je razlog da je upravljanje tega daljnogleda otročje lahko – tudi ob uporabi rokavic. Ta daljnogled je bil razvit prav posebej za vse opazovalce ptic. Izjemno lahek in ergonomičen design in udobna površina za držanje daljnogleda zagotavljata udobje – tudi na daljših sprehodih po naravi.

Varujemo naravo in ščitimo našo prihodnost
Steinerjvo sodelovanje z organizacijo Svetovni sklad za naravo (WWF), sodelovanje pri Unescovem projektu Varovanja bibavičnega pasu morja na Severu Nemčije in številnih drugih svetovnih naravovarstvenih projektih je obrodilo sadove in sicer v ekskluzivni uporabi eko stekla za leče in prizmo in hipoalergenske brezkloridne gume. Pri prečiščevanju stekla se ne uporablja arzena, antimona in drugih škodljivih kovin.
Ostali izdelki v kategoriji:

Prodajni hiti

 

Kajak Sevylor Yukon

699.00    628.00 
   

Impregnirano bombažno platno 300, 310 in 340 gr/m²

21.00 
   

Voziček ECKLA Beach Rolly

131.00    124.00 
 
 

Kajak GUMOTEX Seawave - Morski

1,059.00    999.00 
   
Jalovec

Planika JALOVEC MEN Air Tex

156.99    133.00 
   

Srenači AXION 86

64.00 
 

Komperdell palice

Planika pohodni čevlji

Fizan Palice

Deuter nahrbtniki

 

Nalaganje...