Steiner daljnogled SkyHawk Pro 10x42


KODA: 8023

520.00 

Na zalogi Rok dostave naročila?

Opis izdelka

Bodisi da uživate v opazovanju legata, ki se šopiri, črne žolne, ki si gradi gnezdo ali občudujete razpon kril običajnega skobca, ki leta nad vami – ne glede na to katero ptico opazujete in kakšne so njene značilnosti – z daljnogledom SkyHawk Pro 10x42 boste opazili vsak detajl. 10x povečava omogoča neverjetno približanje še tako oddaljenih predmetov. Slednje je neprecenljivo predvsem takrat, ko želite ostati neopaženi, hkrati pa želite imeti občutek, da ste sredi dogajanja, čeprav ga opazujete z razdalje.

High-Contrast optika nudi izjemno vizualno izkušnjo
42 mm zaslonska odprtina omogoča izjemno svetlobnost tudi v oblačnem vremenu in poltemi. Uporaba posebnega premaza in High-Contrast optika močno pripomoreta k omogočanju izjemne vizualne izkušnje, ki vam jo nudi daljnogled SkyHawk Pro 10x42. Slike so svetle in polne kontrastov ne glede nato kako oddaljen je opazovani predmet. Poleg tega pa vam Fast-Close sistem fokusa omogoča, da predmete vidite tako kot da bi bili oddaljeni samo 2 metra! Ergonomična Twist-up očesna pokrivala, prilagojena površina za držanje daljnogleda in ne drseče ohišje vam zagotavljajo dober oprijem roke z daljnogledom in mirno opazovanje.

Varujemo naravo in ščitimo našo prihodnost
Steinerjvo sodelovanje z organizacijo Svetovni sklad za naravo (WWF), sodelovanje pri Unescovem projektu Varovanja bibavičnega pasu morja na Severu Nemčije in številnih drugih svetovnih naravovarstvenih projektih je obrodilo sadove in sicer v ekskluzivni uporabi eko stekla za leče in prizmo in hipoalergenske brezkloridne gume. Pri prečiščevanju stekla se ne uporablja arzena, antimona in drugih škodljivih kovin.

Ostali izdelki v kategoriji:

Prodajni hiti

 

Kajak Sevylor Yukon

699.00    628.00 
   

Impregnirano bombažno platno 300, 310 in 340 gr/m²

21.00 
   

Voziček ECKLA Beach Rolly

131.00    124.00 
 
 

Kajak GUMOTEX Seawave - Morski

1,059.00    999.00 
   
Jalovec

Planika JALOVEC MEN Air Tex

156.99    133.00 
   

Srenači AXION 86

64.00 
 

Komperdell palice

Planika pohodni čevlji

Fizan Palice

Deuter nahrbtniki

 

Nalaganje...