Steiner daljnogled Nighthunter XP 8x56


KODA: 5224

1,070.00 

Na zalogi Rok dostave naročila?

Opis izdelka

Prihaja nova generacija najbolje prodajanega daljnogleda Nighthunter XP. Razviti so bili na podlagi izkušenj lovcev z vsega sveta in izpostavljeni najbolj strogim testnim pogojem, posledica česar je daljnogled z optimiziranim delovanjem tudi v specifičnih pogojih, katerim so izpostavljeni lovci, ki lovijo ponoči. Edinstvena optika in enostavna uporaba zagotavljata visoko ločljivost slike v še tako ekstremnih pogojih, pri čemer pa napenjanje oči ni potrebno. Konstrukcija optičnega sistema z novo, posebno vrsto stekla, ki skupaj z visoko kvalitetnim premazom omogoča neverjeten prenos svetlobe.

Daljnogled je izjemno trden zaradi ojačanega Makrolon ohišja, ki vam zagotavlja stabilnost in trpežnost. Novo NBR-Longlife gumijasto ohišje je odporno na olje in kislino. Izboljšana High-Definition XP optika zagotavlja optimalno svetlobo, kontrast in izredno ostrino. Steinerjeva Nano zaščita pa ščiti okular in objektiv pred vodo in nečistočami. Dež, sneg in vlaga enostavno niso del vaše slike. ClicLoc sistem zaščita očesnega pokrivala uporabnikom omogoča spremembo očesnega pokrivala s tremi različnimi oblikami.

Nighthunter XP prenos svetlobe – testirano in dokazano najboljši
Izčrpna testiranja so potrdila, da Steinerjev daljnogled Nighthunter XP omogoča prenos svetlobe, ki mu ni para. Prav ta nadpovprečni prenos svetlobe omogoča jasne barve, polne kontrastov, zaradi česar je daljnogled Nighthunter XP idealen za uporabo pri lovljenju, še posebno v slabem vremenu ali ponoči.
Ostali izdelki v kategoriji:

Prodajni hiti

 

Kajak Sevylor Yukon

699.00    628.00 
   

Impregnirano bombažno platno 300, 310 in 340 gr/m²

21.00 
   

Voziček ECKLA Beach Rolly

131.00    124.00 
 
 

Kajak GUMOTEX Seawave - Morski

1,059.00    999.00 
   
Jalovec

Planika JALOVEC MEN Air Tex

156.99    133.00 
   

Srenači AXION 86

64.00 
 

Servis Supov, Kajakov

Nova Craft  Kanu

Tapeciranje

Senčna jadra

Planika pohodni čevji

Deuter nahrbtniki

 

Nalaganje...