Steiner daljnogled Nighthunter XP 8x44


KODA: 5281

1,290.00 

Na zalogi Rok dostave naročila?

Opis izdelka

Ta daljnogled je idealen za vse ki si želijo daljnogleda s tanko strešno prizmo. Lovljenje z zasledovanjem spremljajo ekstremni pogoji, ki vplivajo tako na vas kot na vašo opremo. Pripravljeni morate biti na hitre reakcije in natančnost. Daljnogled Nighthunter XP 8x44 je bil razvit prav s tem namenom.

Ima neverjetno High-Definition XP optiko z izolacijskim ogledalom, faznim popravkom, ki preprečuje dostop nezaželeni svetlobi ter fluoridno steklo. Daljnogled Nighthunter XP 8x44 v primerjavi z drugimi primerljivimi daljnogledi nudi do 25% večji premer vidnega polja na okularju. Ta izjemna kvaliteta optike in visok prenos svetlobe zagotavljata svetlo in čisto sliko. Slika bo izredno jasna, neverjetno ostra, barve bodo jasne in svetle, poleg tega pa bo slika imela odličen kontrast. Opazovanje bo s tem daljnogledom postalo čisti užitek ne glede na svetlobne pogoje. Podrobnosti bodo dobro vidne tudi v še tako slabih svetlobnih pogojih.

Svetla High-Definition XP optika vam zagotavlja obilico svetlobe tudi v poltemi. Ta visoko tehnološka optika zmanjšuje količino svetlobe, ki se odbije od stekla, s čimer se poveča ostrost slike, resolucija, svetlost in kontrast – vse to pa vam zagotavlja odlično opazovanje pri katerem ne boste spregledali niti najmanjših podrobnosti. Nano zaščita, ki prekriva daljnogled je odporna na odrgnine, kapljice vode pa dobesedno spolzijo z daljnogleda, tako da lahko daljnogled uporabljate tudi v dežju ali snegu.

Odporen na udarce in udrgnine
Daljnogled z izjemno lahkim steklom je narejen iz izredno trdne magnezijeve zmesi, odporne na udarce, zaradi česar se daljnogled odlično obnese v še tako težkih pogojih -tudi klimatskih.

Ergonomične in mehke površine zagotavljajo dober oprijem palcev, sama oblika daljnogleda pa omogoča mirno držanje daljnogleda, brez prevelikega vložka energije. Ozka rebra na gumenem ohišju preprečujejo, da bi daljnogled zdrsnil z NBR-Longlife izjemno vzdržljivega gumijastega ohišja, ki je brez vonja.

Twist-up očesna pokrivala
Twist-up očesna pokrivala nudijo še več ugodja. So nastavljiva po višini, uporabite pa jih lahko tudi kot pripomoček za zastiranje svetlobe.

Fast-Close sistem fokusa
Fast Close sistem fokusa omogoča hitro in natančno nastavitev izostritve za jasno sliko v vseh situacijah. Ta sistem vam omogoča, da pri nastavitvah fokusa prihranite kar nekaj časa, saj se slednji hitro prilagodi različnim pogojem pri opazovanju.

Omogoča vam neverjetno izostritev tudi takrat kadar gledate predmet, ki je oddaljen samo 2 metra kar vam zagotavlja nadzor nad vsako situacijo. Daljnogled Nighthunter XP 8x44 je še bolj enostaven za uporabo zaradi izjemno lahke in stabilne konstrukcije. Zaradi tega ga je moč držati samo z eno roko, kar pomeni da imate drugo roko prosto za primer, da bi bilo potrebno v določeni situaciji hitro reagirati.

Nosilni trak iz neoprena je enostavno in hitro odstranljiv, na daljnogled pa je pritrjen z ClicLoc sistemom.

Vsestranskost
Nighthunter xp 8x44 je vsestranski lovski daljnogled, ki ustreže vsem zahtevam lovcev. Primeren je praktično za vsako lovljenje, tako za lovljenje z zasledovanjem, lovljenje iz zasede, safari v Afriki in lovljenje v hribih. Uporaben je tudi za lovljenje divjih prašičev v temi ali na odprtem in svetlem terenu, kot so savansko in stepsko območje.
Ostali izdelki v kategoriji:

Prodajni hiti

 

Kajak Sevylor Yukon

699.00    628.00 
   

Impregnirano bombažno platno 300, 310 in 340 gr/m²

21.00 
   

Voziček ECKLA Beach Rolly

131.00    124.00 
 
 

Kajak GUMOTEX Seawave - Morski

1,059.00    999.00 
   
Jalovec

Planika JALOVEC MEN Air Tex

156.99    133.00 
   

Srenači AXION 86

64.00 
 

Komperdell palice

Planika pohodni čevlji

Fizan Palice

Deuter nahrbtniki

 

Nalaganje...