Steiner daljnogled Nighthunter XP 10x44


KODA: 5291

1,390.00 

Na zalogi Rok dostave naročila?

Opis izdelka

Daljnogled Nighthunter XP 10x44 nudi maksimalno kvaliteto in udobje, saj je z njim mogoče opaziti še najmanjšo podrobnost, kar omogoča da bo vaše opazovanje kar se da natančno. Zaradi nekoliko nagrbančene površine daljnogleda je le-tega mogoče držati s samo eno roko.

Namenjen je vsem lovcem, ki jim veliko pomeni povečava, saj jim le-ta omogoča zanesljivo opazovanje in identifikacijo opazovane živali, tudi če je slednja zelo daleč stran – še posebno če lovite ob podnevi ali zgodaj zjutraj. Neverjetna povečava omogoča natančno identifikacijo živali na običajni strelski razdalji, uporabna pa je pri zasedah in zasledovanju tudi na dolge razdalje.

Svetla High-Definition XP-optika
Svetla High-Definition XP optika vam zagotavlja obilico svetlobe tudi v poltemi. Ta visoko tehnološka optika zmanjšuje količino svetlobe, ki se odbije od stekla, s čimer se poveča ostrost slike, resolucija, svetlost in kontrast – vse to pa vam zagotavlja odlično opazovanje pri katerem ne boste spregledali niti najmanjših podrobnosti. Nano zaščita, ki prekriva daljnogled je odporna na odrgnine, kapljice vode pa dobesedno spolzijo z daljnogleda, tako da lahko daljnogled uporabljate tudi v dežju ali snegu.

Nighthunter xp 10x44 odlikuje tudi izjemna trdnost in odzivnost. Daljnogled z izjemno lahkim steklom je narejen iz izredno trdne magnezijeve zmesi, odporne na udarce, zaradi česar se daljnogled odlično obnese v še tako težkih pogojih -tudi klimatskih.

STEINER Comfort Balance sistem
Steiner Comfort Balance sistem omogoča optimalno uporabo daljnogleda – ergonomične in mehke površine zagotavljajo dober oprijem, oblazinjene površine za palec pa mirno držanje daljnogleda, brez prevelikega vložka energije. Ozka rebra na gumenem ohišju preprečujejo, da bi daljnogled zdrsnil z NBR-Longlife izjemno vzdržljivega gumijastega ohišja, ki je brez vonja.

Twist-up očesna pokrivala nudijo še več ugodja. So nastavljiva po višini, uporabite pa jih lahko tudi kot pripomoček za zastiranje svetlobe.

Fast Close sistem fokusa
Fast Close sistem fokusa omogoča hitro in natančno nastavitev izostritve za jasno sliko v vseh situacijah – fokusirni kolešček pa lahko dosežete že s samo enim gibom vašega kazalca.

Z daljnogledom Nighthunter XP 10x44je možno opazovati in prepoznati žival tudi v poltemi, ki smo ji priča ob zori. Ta daljnogled ni primeren samo za lovce, ki lovijo v gorah, ampak tudi za tiste, ki lovijo na področju, kjer je potrebno žival prepoznati že z velike razdalje.

Domače pa se počuti tudi na drugih terenih, bodisi da zasledujete srnjad na Madžarskem, lovite divjačino v savanah in gozdih Afrike ali Azije - daljnogled Nighthunter XP 10x44 je primeren za vse to in je uporaben v vseh situacijah.
Ostali izdelki v kategoriji:

Prodajni hiti

 

Kajak Sevylor Yukon

699.00    628.00 
   

Impregnirano bombažno platno 300, 310 in 340 gr/m²

21.00 
   

Voziček ECKLA Beach Rolly

131.00    124.00 
 
 

Kajak GUMOTEX Seawave - Morski

1,059.00    999.00 
   
Jalovec

Planika JALOVEC MEN Air Tex

156.99    133.00 
   

Srenači AXION 86

64.00 
 

Komperdell palice

Planika pohodni čevlji

Fizan Palice

Deuter nahrbtniki

 

Nalaganje...