Steiner daljnogled Commander XP 7x50 Kompas


KODA: 7550

1,250.00 

Na zalogi Rok dostave naročila?

Opis izdelka

Steiner je z daljnogledom Commander XPpostavil nov mejnik na področju proizvodnje navtičnih daljnogledov. Daljnogled združuje vse kvalitete ostalih modelov iz linije Commander in je zaradi svoje napredne tehnologije in neverjetne optike absolutni zmagovalec.

Z novim daljnogledom Commander XP Steiner ponovno postavlja nova merila na področju navtičnih daljnogledov in dviguje standard na še višji nivo. Prednosti, ki jih nudi ta daljnogled, kot so na primer inovativna Nano zaščita, ClicLoc sistem zaščita očesnega pokrivala in ekstra trdno NBR-Longlife gumijasto ohišje ter vodo tesnost do 10 metrov pod vodo, so karakteristike, ki vas bodo zagotovo navdušile. Bile so namreč razvite prav za zadovoljevanje potrebe tistih, ki se ukvarjajo z vodnimi športi. Pri razvoju smo uporabili naše 60 letne izkušnje in znanja, ki jih pridobivamo z opravljanjem različnih raziskav, upoštevali pa smo tudi dragocena mnenja najboljših profesionalnih atletov.

Največja tehnična natančnost
Z daljnogledom Commander XP boste dobili izjemno orodje, ki je bilo razvito s skrbnostjo in natančnostjo rokodelcev ter maksimalno pazljivostjo na vse podrobnosti. Nudi odlično mešanico trpežnosti in izjemne kvalitete. Razvoj daljnogleda je bil navdahnjen s strastjo do odličnosti.

Dokazano in testirano
S svojim izjemnim delovanjem vas bo Commander XP vodil tako podnevi kot ponoči. Velik, osvetljen in stabiliziran kompas vam omogoča odčitavanje smeri v še tako težkih pogojih. Ta daljnogled je najboljša izbira če si želite varnosti, udobja in zagotovila, da boste z njim videli tudi tisto, česar drugi ne bodo!
Ostali izdelki v kategoriji:

Prodajni hiti

 

Kajak Sevylor Yukon

699.00    628.00 
   

Impregnirano bombažno platno 300, 310 in 340 gr/m²

21.00 
   

Voziček ECKLA Beach Rolly

131.00    124.00 
 
 

Kajak GUMOTEX Seawave - Morski

1,059.00    999.00 
   
Jalovec

Planika JALOVEC MEN Air Tex

156.99    133.00 
   

Srenači AXION 86

64.00 
 

Komperdell palice

Planika pohodni čevlji

Fizan Palice

Deuter nahrbtniki

 

Nalaganje...