Pomoč pri nakupovanju in uporabi spletne trgovine

Imate težave pri naročanju, prosim pošljite e-pošto na naslov: info@vsezasport.si in nas o tem obvestite.

Pred kratkim smo zamenjali celotno platformo spletne trgovine, zato se lahko kje pojavljajo napake.
V kolikor ste bili prej registriran uporabnik trgovine vaših osebnih gesel nismo uspeli prenesti v nov sistem, tako da smo vam 
osebna gesla zamnjali in vam na email poslali sporočilo z novim geslom.
V primeru, da se še vedno ne morete prijavi v vaš uporabniški račun vas prosimo, da uporabite obrazec za pridobivanje novega gesla, do katerega lahko pridete tako da kliknete povezavo "Prijava" na vrhu strani in nato kliknite na povezavo "Ste pozabili geslo?". V obrazec vpišete vaš email naslov in na email boste prejeli nadaljna navodila.

Pogosta vprašanja:

1.) Ali se moram pred nakupom obvezno registrirati in ustvariti svoj uporabniški račun?
Nakup lahko opravite tudi kot "gost" tako da registracija in ustvarjanje osebnega računa ni potrebno. V postopku oddaje vašega naročila izberite možnost "Kupi kot gost" in nadaljujte s postopkom nakupa. Registracija oz. ustvarjanje vašega osebnega računa je zaželjeno, saj vam pri morebitnih nadaljnih nakupih v naši trgovini prihrani kar nekaj časa in vam poenostavi nakup.

2.) Kako se registriram?
Kliknite na gumb "Registracija" na vrhu strani in pravilno izpolnite ustrezna polja (ime, priimek, email...). Polja označena z rdečo zvezdico so obvezna in jih morate izpolniti. Po izpolnitvi vseh ustrezinh polj vse skupaj potrdite s klikom na gumb pod obrazcem. V primeru napak boste obveščeni, prav tako v primeru uspešne registracije.

3.) Kako se prijavim v svoj uporabniški račun?
Pred prijavo se morate registrirati oz. ustvariti svoj uporabniški račun. Po uspešni registraciji se v svoj uporabniški račun prijavite tako da kliknete povezavo "Prijava" na vrhu strani in vpišite vaše uporabniško ime (email naslov) in vaše izbrano osebno geslo. V kolikor ste geslo pozabili kliknite na povezavo "Ste pozabili geslo?" za pridobivanje novega gesla.

4.) Kako preverim izdelke v moji nakupovalni košarici?
Trenutne izdelke v vaši nakupovalni košarici lahko kadarkoli preverite tako, da kliknite povezavo "Košarica" na vrhu strani. S tem boste preusmerjeni na stran, kjer boste lahko videli vse izdelke v vaši košarici. Za hitri pregled izdelkov v vaši košarici pa vam svetujemo da kliknete skrajno desno, zgornjo povezavo. Odprlo se vam bo okno z izdelki v vaši košarici (glej sliko spodaj) in z dvema gumboma.

5.) Kako opravim nakup v spletni trgovini vsezasport.si?

  • poiščite izdelek (izdelke), ki jih želite kupiti
  • kliknite na gumb "Dodaj v košarico" na spletni strani izdelka (artikla)
  • po kliku boste obveščeni o tem da je bil izdelek dodan v košarico (odpre se okno)
  • v kolikor ste zaključili z nakupovanjem kliknite na gumb "Oddaj naročilo" v oknu, ki se pojavi ali:
  • kliknite na povezavo skrajno desno zgoraj in kliknite na gumb "Oddaj naročilo"
  • preusmerjeni boste na oddajanje vašega naročila, kjer se lahko prijavite v vaš uporabniški račun ali izberete možnost "Kupi kot gost", nato nadaljujte s postopkom oddaje naročila (vpišite naslov dostave, način dostave in način plačila)
  • po oddaji naročila boste o statusu vašega naročila obveščeni bodisi na email GSM ali oboje

6.) Spreminjanje količine artiklov v vaši košarici
V kolikor želite kupiti več enakih artiklov lahko poljubno količino izberete preden izdelek dodate v košarico. To storite tako, da s klikom na plus (+) ali minus (-) izberete ustrezno količino ali pa direktno vpišite željeno količino izdelkov v polje (glej spodnjo sliko)


Količino posameznih artiklov lahko spreminjate tudi po kliku na povezavo "Košarica" na vrhu strani, po tem ko ste izdelek ali izdelke že dodali v nakupovalno košarico. Po kliku boste preusmerjeni na stran, ki vsebuje celotno vsebino vaše košarice. Tudi tam imate pri vsakem izdelku polje "Količina", ki ga lahko spreminjate. V kolikor se vam znesek celotnega nakupa ne osveži samodejno potem po spremembi količin kliknite še na gumb "Ponovno preračunaj".

7.) Cena poštnine (dostave) je prikazana napačno
Cena poštnine je odvisna od zneska nakupa in od lokacije (države), zato obstaja možnost da je prikazana napačno sploh če nakupujete kot gost. Za osveževanje cene dostave kliknite na povezavo "Košarica" na vrhu strani. V kolikor imate v košarici vsaj en izdelek boste spodaj pred celotnim zneskom nakupa videli tudi postavko "Strošek dostave" in zraven povezavo "Izračunaj" (glej sliko spodaj). V kolikor ne veste kakšen je strošek dostave, kliknite na povezavo "Izračunaj". Odprlo se vam bo okno kjer izberete ustrezno državo (Slovenija) in kliknite na gumb "Izračunaj". Po kliku se vam bo izpisal strošek dostave.Na splošno pa velja, da je cena dostave sledeča:
- za nakup do 50.00 EUR je strošek dostave: 7.99 EUR
- za nakup od 50.00 do 300.00 EUR je strošek dostave: 4.99 EUR
- za nakup nad 300.00 EUR je poštnina brezplačna.

Imate dodatna vprašanja, potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas na: info@vsezasport.si

 

Nalaganje...