Interaktivno športno perilo OUTWET PLP-1


KODA: O4011

59.90 

Na zalogi Rok dostave naročila?

Opis izdelka

Testi, izveden na športnikih različnih panog, so pokazali, da uporaba te majice zmanjša potenje in potrebo po pitju, izboljša mišični tonus in skrbi za več svežine in dobrega počutja.

V nedavnih študijah, izvedenih na vzorčnem številu testov, opravljenih po zahtevnih športnih aktivnostih, so atleti, ki niso uporabljali majic Outwet Protego Active, izkazali simptome, ki so spominjali na imunodeficienco oz. oslabljen imunski odgovor.

Ta stanja, čeprav prehodna, je mogoče v veliki meri zmanjšati zahvaljujoč substancam, ki jih sprošča majica skozi proces postopnega absorbiranja sestavin med fizično aktivnostjo.

UČINKOVITOST:

Substance, ki jih vsebuje majica, delujejo kot energijski rezervoar na mišičnem nivoju in optimizirajo uporabnost take energije, ki je nujno potrebna za mišično krčenje.

REZULTATI:

Kombinacija aktivnih načel oz. substanc in posebne izdelave tekstila zagotavlja konstantno nadomestitev pomembnih soli in boljšo termoregulacijo telesa pri zelo zahtevnih športnih aktivnostih. Z uporabo teh majic bo vaša telesna energija karseda optimalno izkoriščena, vi pa boste ostajali bolj sveži in energični.

DELOVANJE IN UPORABA

Oglejte si video na spodnji povezavi http://www.gianis.it/video_protego.php - ko se stran odpre, kliknite na belo puščico za začetek.

Majica PROTEGO ACTIVE ima poleg zgoraj naštetih lastnosti seveda tudi vse ostale pozitivne lastnosti perila OUTWET.
Ostali izdelki v kategoriji:

Prodajni hiti

 

Kajak Sevylor Yukon

699.00    628.00 
   

Impregnirano bombažno platno 300, 310 in 340 gr/m²

21.00 
   

Voziček ECKLA Beach Rolly

131.00    124.00 
 
 

Kajak GUMOTEX Seawave - Morski

1,059.00    999.00 
   
Jalovec

Planika JALOVEC MEN Air Tex

156.99    133.00 
   

Srenači AXION 86

64.00 
 

Komperdell palice

Planika pohodni čevlji

Fizan Palice

Deuter nahrbtniki

 

Nalaganje...