NIKWAX zaščita

Z NIKWAXOM ® ENOSTAVNO, VARNO IN SUHO

Ko ste v naravi in se ukvarjate z 'outdoor' aktivnostmi, se seveda želite zabavati in uživati, ne pa razmišljati ali se boste zmočili in umazali, čeprav je tudi to del doživetij v naravi.

Da bi nepremočljiva oblačila in obutev taka tudi ostala in hkrati še dihala, zahtevajo posebno nego. Žal z običajnimi čistilnimi sredstvi, ki jih uporabljamo doma, tega ne moremo doseči. Zato je potrebno za čiščenje in nego oblačil, obutve in opreme za dejavnosti na prostem uporabljati čistilna in impregnacijska sredstva, ki so posebna, namenjena samo temu. Ko opazite, da se zunanjost vašega oblačila začenja napijati vode, je čas za akcijo! Takrat morate svoj kos oblačila ponovno impregnirati.

Zakaj je potrebno impregnirati vaša nepremočljiva oblačila in opremo? Zato, ker le tako ostanete suhi in se pri vaših aktivnostih počutite prijetno. Nepremočljivost pomeni, da material ne prepušča dežja, hkrati pa omogoča izparevanje vašega potu. Zaradi tega morajo nepremočljiva oblačila dihati. Če je izparevanje potu onemogočeno, se pregrejemo in postanemo mokri od kondenziranega potu, ki se nabere na notranji strani oblačila.

Obiščite tudi katero izmed podkategorij:


 
Nikwax TX.Direct® Wash-In

13.00 

   
Nikwax Polar Proof®

12.00 

   
Nikwax Cotton Proof - Bombaž

11.00 

 
 
Nikwax SoftShell Proof™ Wash-In

11.00 

   
Nikwax Down Wash™ 300 ml

10.00 

   
Nikwax BASEWASH 300 ml

9.00 

 
 
Nikwax Footwear Cleaning Gel™ Nubuck & Su...

9.00 

   
Nikwax Footwear Cleaning Gel™

8.00 

   
NIkWax BaseWash® Travel Gel

7.99 

 
 
Nikwax Wool Wash 300 ml

7.00 

   
Nikwax Wool Wash Gel 100 ml tuba

6.00 

     
Nalaganje...