Zapestnica DUAL LOOP - ORIGINAL


KODA: DL100

29.90 

Na zalogi Rok dostave naročila?


Opis izdelka


Trion:Z originalna dvojna terapevtska zapestnica združuje patentirano Trion:Z ionsko IN magnetno terapijo v edinstven in moden zapestni trak.

Z dvema identičnima zankama, ki sproščata negativne ione s pomočjo posebnih vlaken “Mineon Health Fibre®”, in dvema patentiranima ANSPO usmerjenima terapevtskima magnetoma, je to trenutno najmočnejša ionska zapestnica na trgu.

LASTNOSTI:
• Dvojna zanka s posebnimi “Mineon Health Fibre®” vlakni, ki proizvajajo negativne ione: 50 – 100 krat močnejše kot katerikoli primerljivi proizvod na trgu
• 2 magneta vsak z močjo 1.000 Gausov in patentirano ANSPO tehnologijo
• Veliko modnih barvnih kombinacij


KAKO IZBRATI PRAVO VELIKOST:
Ko nosite zapestnico se mora le ta rahlo dotikati kože in ne sme biti pretesna, zato si prosimo izberite takšno, ki bo malenkostno večja od obsega vašega zapestja.

Če se boste odločili, da boste vašo Trion:Z zapestnico nosili neprestano lahko le ta sčasoma postane nekoliko bolj tesna. Z nakupom malenkostno večje zapestnice že na začetku, se boste temu izognili.
• SMALL (S): 16cm (6.3')
• MEDIUM (M): 18cm (7.1')
• LARGE (L): 20cm (7.9')
• EXTRA LARGE (XL): 22cm (8.7')


TEHNOLOGIJA:
V besedi Trion:Z 'tri' simbolizira pristop treh terapij, ki pomagajo uravnotežiti um, telo in duha, kar vodi v bolj zdrav in bolj aktiven življenjski stil. Črka 'Z' pa simbolizira zen pristop - uravnoteženje naravne energije v telesu in spodbujanje celovitega dobrega počutja.

MOČ MAGNETNE TERAPIJE Magnetna terapija se pogosto uporablja v komplementarni oz. alternativni medicini kot pomoč pri številnih zdravstvenih težavah (med drugim pri lajšanju bolečin in pri okrevanju od poškodb). Magnetna terapija je široko uporabljen pristop, ki na naraven način izboljšuje pretok krvi in kisika na poškodovana območja v telesu ter s tem lajša in pospešuje celjenje in regeneracijo.

Magnetna terapija je komplementarna naravna terapija, ki je s strani Svetovne zdravstvene organizacije - WHO označena kot 'ne škoduje zdravju'.

Patentiran sistem postavitve magnetov - Alternating North-South Polarity Orientation (ANSPO)

TRION:Z
Trion:Z uporablja magnete z močjo 1000 Gauss-ov, ki so nameščeni po edinstvenem patentiranem principu - Alternating North-South Polarity Orientation (ANSPO), z namenom povečanja moči samega magnetnega toka.

US Patent# 6.913.663KONKURENCA
Klasične magnetne naprave uporabljajo klasične dvopolne magnete katerih proizvodnja je poceni vendar je tudi njihova globinska moč zelo slaba.


Ostale več-magnetne naprave uporabljajo magnete, katerih poli so vsi obrnjeni v isto smer. Med temu magneti se ustvari mrtvo polje zaradi česar so ti magneti manj učinkoviti.ENERGIJSKI UČINEK NEGATIVNIH IONOV Raziskave so pokazale, da povečana koncentracija ionov v zraku vpliva in učinkuje na naše zdravje, počutje, energijo, voljo in zmožnost koncentracije.
Domnevajo, da človeško telo dnevno vsrkava pozitivne ione, ki jih proizvajajo električen in digitalne naprave. Pozitivni ioni naj bi imeli vpliv na ravnovesje v telesu ter povzročajo utrjenost, pomanjkanje koncentracije in izčrpanost mišic.

• Večjo koncentracijo negativnih ionov ponavadi najdemo v naravi kjer je veliko rastlinja, v gozdovih, pri slapovih in po nevihti. Koncentracija negativnih ionov pa je v urbanih (mestnih) predelih na žalost osiromašena, kar je posledica sodobne tehnologije.

• Človeško telo naj bi vsrkavalo pozitivne ione, ki jih proizvajajo električne naprave, mobilni telefoni, električna napeljava in drugi tehnološki pripomočki s katerimi se srečujemo v vsakdanjem življenju. Stres in izpostavljenost ultravijoličnim (UV) žarkom prav tako vpliva na dvig ravni pozitivnih ionov v telesu.

Negativni ioni v proizvodih Trion:Z
Proizvodi Trion:Z in Colantotte imajo kapsulo, ki vsebuje in oddaja negativne ione, oziroma so narejeni iz posebnega materiala 'Mineon Health® Fibers', v katerem so minerali vpleteni v blago, ki oddajajo negativne ione.

Negativni ioni v proizvodih Trion:Z se sproščajo v merljivih in znatnih količinah, ki so 50 do 100 krat višje od primerljivih proizvodov na trgu.


PRIMERJAVA IONOV: Trion:Z so danes eni izmed najbolj močnih magnetnih / ionskih proizvodov na trgu. Za lažjo predstavo je spodaj prikaz kako konkurenčni smo v primerjavi z našimi najbližjimi konkurenti.

Negativni ioni v proizvodih Trion:Z se sproščajo v merljivih in znatnih količinah, ki so 50 do 100 krat višje od primerljivih proizvodov na trgu.

Dejanske meritve z uporabo Eco-Holistic Inc. model EB-13 ročni merilec oddanih negativnih ionov.

 

Ostali izdelki v kategoriji:

Prodajni hiti

 

Kajak Sevylor Yukon

699.00    628.00 
   

Impregnirano bombažno platno 300, 310 in 340 gr/m²

21.00 
   

Voziček ECKLA Beach Rolly

131.00    124.00 
 
 

Kajak GUMOTEX Seawave - Morski

1,059.00    999.00 
   
Jalovec

Planika JALOVEC MEN Air Tex

156.99    133.00 
   

Srenači AXION 86

64.00 
 

Servis Supov, Kajakov

Nova Craft  Kanu

Tapeciranje

Senčna jadra

Planika pohodni čevji

Deuter nahrbtniki

 

Nalaganje...