O podjetju

Smo podjetje, ki se ukvarja s prodajo športne opreme in opreme za prosti čas. Naš cilj je ponuditi na slovenskem trgu kvalitetno športno opremo s katero boste zadovoljni in se boste vedno znova vračali na našo stran.

Izkušnje na področju športa z vami delimo že nekaj let in zaradi vse večje potrebe smo zaradi vas postavili prijazno in enostavno spletno trgovino, ki vam omogoča pregled trenutne športne opreme v Sloveniji in omogoča enostaven nakup in hitro dostavo.

Dejstva potrjujejo, da smo Slovenci narod športnikov, saj se gibljemo tako ali drugače. Nekateri ljubijo pohodništvo, potapljanje, tenis ali pa divji rafting po reki. Odločili smo se postaviti univezalno spletno športno trgovino, ki bo zapolnila do sedaj prazen prostor športnih trgovin na spletu. Namen je dobra predstavitev artiklov, saj sami poskrbimo za ustrezen prevod posameznega izdelka.

Cilj je privabiti na našo spletno stran čim več športnikov in rekreativcev, ki si bodo med seboj pomagali z nasveti, mnenji in opisovali izkušnje izdelkov.

Pomagajmo si med sabo.

Skupaj z našimi dobavitelji bomo organizirali tudi razne testne dneve določenih skupin artiklov, kjer si boste lahko te artikle ogledali tudi v živo in jih preiskusili – seveda brezplačno.

Vsi športni artikli na enem mestu je ambiciozen projetk, ki zahteva čas in veliko vloženega truda, zato se v naprej opravičujemo, če ne boste našli tukaj željenega artikla – trudimo se po najboljših močeh.

Specializirani smo za uvoz in prodajo čolnov:
• Gumotex čolni
• Sevylor čolni
• RTM čolni
• Oprema za čolne

Pooblaščeni prodajalci naslednjih blagovnih znamk:


Administrativni podatki
Matična številka: 2126974000
Transakcijski račun: 05100-8012336743
Davčna št.: SI 91473543
Podjetje: M&K TRADE PRODAJA IN ZASTOPSTVO
Matej Kalan s.p.
Matična številka: 2126974
Št. vpisa: 105-03-1919/2005 AJPES

Podjetje je davčni zavezanec

Sedež podjetja:
M&K Trade prodaja, servis in zastopstvo, Matej Kalan s.p.,
Nova Vas 22,
Zg. Besnica 4201,
Tel: 041-445-277 Matej
Slovenija 

Splošni kontakt:
kontakt@vsezasport.si

Pomoč za stranke:
pomoc@vsezasport.si
 

Delovni čas

Delovni dnevi trgovine Vsezašport:
- Ponedeljek - petek: 8.30 - 18.00

Vsa naročila preko spletne trgovine (velja za artikle na zalogi) oddana do 17.00 bodo odposlana še isti dan. Naročila sprejeta v soboto ali nedeljo bodo obravnavana v ponedeljek.

Če potrebujete več informacij pred nakupom ali dodatno telefonsko pomoč, se lahko v času od ponedeljka do petka med 8:30 in 18:30 obrnete na naše osebje.

Ekipa vam želi lep dan in prijetno nakupovanje,
Vsezasport.si
 

Nalaganje...